Hör upp kära lyssnare och läsare! Radio East är kanalen för dig som vill ha lokalt innehåll från Bålsta och Stockholm, och det lönar sig att lyssna på oss av flera olika anledningar. Nu har du till exempel chans att få 200 kronor rabatt på bilservice hos Bålsta Bilverkstad!

Här berättar Bålsta Bilverkstad om sig själva och om sitt erbjudande till Radio Easts lyssnare!

Bålsta Bilverkstad är din lokala bilverkstad i Bålsta! Vi är auktoriserade för ett flertal märken och vi gör allt från däckbyte till service och alla typer reparationer. I vår skadeverkstad hjälper vi dig som har råkat ut för skador, och du kan även tvätta din bil i vår moderna och miljövänliga biltvätt som har flera olika program för att du ska kunna hitta det som passar dig och din bil bäst.

Vår personal har stor kunskap och lång erfarenhet och sätter alltid dig som kund i fokus. Vi är Bålstas trevligaste bilverkstad, och här kan du alltid känna dig väl omhändertagen. Varför inte ta en kopp kaffe i vårt trevliga väntrum när du väntar på att vi släcker dina tvåor? Vid längre arbeten erbjuder vi alltid en kostnadsfri lånebil. Det enda du betalar är det bränsle du har använt!

Är det dags att serva bilen? På Bålsta Bilverkstad hittar du alltid bra erbjudanden och fördelaktiga priser, och just nu kör vi en kampanj i samarbete med Radio East. Uppge koden RADIO i kommentarsfältet när du bokar en service via hemsidan så får du 200 kronor rabatt! Som om inte det vore nog så bjuder vi också på en dunk spolarvätska!

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster och erbjudanden. Hos oss får du alltid personlig service med det lilla extra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *