Nu kickstartar vi den här bloggen med det allra första inlägget! Det här är bloggen för den lokala radiokanalen Radio East som sänder från Bålsta utanför Stockholm. Radio East är en skön mix av bra musik, spännande reportage och intressanta nyheter, och här på bloggen kommer vi att lägga ut nyheter som rör Radio East, fakta kring våra reportage, bilder från studion och det vi pratar om, information om lokala händelser och mycket mer.

Vi kommer också att skriva en del om arbetet bakom kulisserna här på Radio East. Eftersom vi är en nystartad radiokanal som fortfarande bara ligger i startgroparna finns det mycket att göra för att vi ska växa och utvecklas, och eftersom vi vill att ni lyssnare och läsare ska få följa vår resa kommer vi att skriva om arbetet med att starta upp en radiokanal, vad som händer, hur det fortskrider, hur tankarna går och andra saker som rör utvecklingen av Radio East.

Vi ser också fram emot kontakten med er lyssnare här på bloggen, och vi uppmanar er att kommentera och tycka till om det vi sänder och skriver om. Vi uppskattar all kommunikation med er och tar tacksamt emot både ris och ros. Det är ni som gör att vi finns och det för er som vi utvecklas och hela tiden strävar efter att bli ännu bättre!

Vi vill passa på att hälsa alla varmt välkomna och vi hoppas att vi ses både här på bloggen och i etern. Ratta in vår frekvens och häng med på vårt äventyr!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *