Tjenare mittbena! Nu var det ett tag sedan sist, och det beror väl mestadels på ett jäkligt hektiskt år. Det har varit föräldraledigheter, sjukdomar och bortfall på avdelningen, så tiden har inte riktigt funnits till för att hålla den här bloggen vid liv. Nu var väl tanken att göra ett försök här i allafall och uppdatera lite om läget, eftersom vi ska iväg på tripp till Dalarna här om lite över en månad för att brainstorma ihop lite hur vi ska jobba vidare med radioeast framöver och sådär.

Blir ett riktigt härligt lantligt leverne
Chefen har bokat in oss på en camping Älvdalen där det är tänkt att vi ska bo då över ett veckoslut. Spanade in deras webbsida, http://www.alvdalencamping.se, och det ser verkligen riktigt gemytligt ut måste jag medge. Dalarna har ju ett helt annat landskap än vad vi är vana med här i de mer södra delarna av landet,och jag ser fram emot att få möjlighet att upptäcka det lite närmare. Om jag förstod chefen rätt så ska det finnas möjlighet till fiske i närheten av campingen också, så hoppas det är öppet så man kan få kasta några linor under helgens gång. Hade varit nice!

Utflykt till Leksand sommarland
Medan vi ändå är i trakterna så ska vi kanske även passa på att resa till Leksand Sommarland som inte ska ligga alltför långt bort (tror jag). Nu vet jag inte vad vi fyra vuxna egentligen ska dit och göra, men barnasinnet finns kvar – och finns där en karusell eller vattenbana öppen, ja då kan ni garanterat räkna med att ni hittar mig där med ett stort flin! Annars ska det finnas någon form av rodel i grannstaden Rättvik också som hade kunnat varit kul att hinna med, men tiden är begränsad så vi får se vad som hinns med och inte 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *