På söndag är det första advent. Även om mataffärerna har sålt julmust sedan oktober så är det nu julen börjar på riktigt. Det innebär att vi kommer att börja spela en del julmusik här på Radio East (lugn, vi blandar det förstås med vanlig musik eftersom vi vet att alla inte uppskattar julmusik), och det betyder också att vi kommer att prata en hel del om julen.

Det första ämnet som vi kommer att ta upp är tips för en mindre stressig jul. För många är julen en stressig högtid, och det är förstås synd med tanke på att julen egentligen ska handla om lugn och ro och att umgås med sina nära och kära. Trots det slår julhandeln rekord varje år (och spås även göra det i år), och vi sliter oss svettiga för att kunna posta en bild av det perfekta julbordet på Facebook.

Helst ska man ju göra allt själv nu för tiden. Det är nästan så att man ska gå ut och slakta sin egen gris för att man ska få kalla den för julskinka, och det sätter ju ytterligare press på oss. Därför vill vi nu få höra era bästa tips på hur ni gör för att minska julstressen! Äter ni julbord på restaurang, skippar ni klapparna eller åker ni kanske till solen och struntar i allt vad jul heter?

Ring in till oss under programmet och dela med er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *