Som radiokanal är vi fortfarande i spädbarnsstadiet. Vi är nyfödda helt enkelt, och framför oss har vi en tid av utveckling där vi blir större och starkare och mer och mer hittar oss själva och vilka vi är som radiokanal. Som hjälp i det här arbetet har vi bland annat enkäter där våra lyssnare får uttrycka sina åsikter kring till exempel vårt innehåll, och en sak som har efterlysts är mer lokala nyheter.

I vårt programutbud har vi både lokala nyheter och sådant som täcker hela Sverige och ibland världen. Vad vi väljer att berätta om beror lite på nyhetsvärdet då vi inte enbart är ett nyhetsmedia och framförallt väljer att rikta vårt fokus på nyheter till det lokala i Bålsta och Stockholmsområdet. Nu tycker alltså våra lyssnare att vi ska ha ännu mer lokala nyheter, och vi kommer därför att göra en satsning på just mer nyheter vilket kommer att innebära att vi förlänger programtiden för nyheterna från fem till tio minuter!

På dessa extra fem minuter kommer vi att hinna med mycket, och vi kommer att kunna gå in mer i detalj på det som hänt omkring oss. I samband med satsningen på nyheter kommer vi även att utöka våra spännande reportage med sådant som kanske inte har direkt nyhetsvärde men som ändå håller sig inom ramarna för nyheter. Vi vet att det låter lite luddigt, men ni kommer snart att märka våra förändringar i radion och vi hoppas att ni uppskattar dem. Fortsätt att komma med tips och ris och ros – det är det som får oss att växa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *