Målerifirman Jon Grahm är det självklara valet för dig som vill måla om! De erbjuder ett komplett utbud av måleritjänster för offentliga byggnader, affärslokaler, industrifastigheter och bostäder, och de ligger bland annat bakom våra färgglada lokaler här på Radio East! Företagets målare har lång erfarenhet och stor kompetens inom många olika områden, och bland uppdragsgivarna finns allt från stora företag som bygger om eller nytt till privatpersoner som vill måla om köket. Den samlade erfarenheten gör det enkelt att ge goda råd och rekommendera rätt material och teknik samt att matcha rätt målare till efterfrågad tjänst.

Målerifirman Jon Grahm är även det rätta valet vad gäller miljötänk. De värnar om en minimal miljöpåverkan vilket bland annat betyder att företaget endast använder sig av vattenbaserade färger, hanterar avfall miljövänligt och planerar transporter på ett klimatsmart sätt. Dessutom finns en Nöjd Kund-garanti som innebär att de ger hela två års garanti på utfört arbete. Kvalitet är ett signum i verksamheten och kvalitetsarbetet bedrivs genom fortlöpande utbildningsinsatser och genom att ständigt mäta hur nöjda kunderna är. Sedan dessa mätningar började i början av 2000-talet pendlar nöjda kunder mellan 96-99 %.

Målerifirman Jon Grahm finns i Bålsta och tar emot uppdrag i och runt Stockholm, Uppsala och Enköping. Oavsett uppdragets omfattning får man som kund kvalitetsarbeten till ett bra pris, högsta kvalitet på service och ett företag som är välkända för att alltid hålla utlovade tider. Målerifirman Jon Grahm är företaget med känsla för kvalitet, och affärsidén är enkel: kunder ska alltid vara så nöjda med resultatet att de gärna kommer tillbaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *