Nya whiteboarden
Nya whiteboarden
Nu har vi precis skruvat ihop en massa nya möbler som pryder vår så kallade tankesmedja. Det är där vi sitter och brainstormar idéer till nytt innehåll i radion och förfinar det vi redan har. Ofta tänker vi så att det knakar, men vi har nyligen kommit på att det inte är våra briljanta hjärnor som framkallar det knakande ljudet utan faktiskt stolarna som vi sitter på. När man ska tänka väldigt mycket måste man sitta bekvämt, och därför tog vi tillfället i akt att slänga ut de gamla knakande stolarna och ersätta dem med sköna och bekväma tänkarfåtöljer som verkligen får inspirationen att flöda!

Vi har dessutom fått ett nytt fint bord som matchar våra fåtöljer och en ny whiteboard där vi kan skriva upp alla våra tankar. Den gamla whiteboarden var nämligen alldeles för liten för att rymma allas idéer, och resultatet blev ett virrvarr av ord och bilder som man inte kunde utläsa något vettigt ur över huvud taget. Nu kan vi samla våra tankar utan att blanda ihop dem, men mycket mer än så avslöjar vi inte då det som pågår i tankesmedjan är högst topphemligt! Som man brukar säga – det som händer i tankesmedjan stannar i tankesmedjan… I alla fall tills det blir verkliga programidéer eller annat innehåll i Radio East. Att vi sitter och tänker så mycket är förstås för att ni lyssnare ska få ännu bättre program i radion och tycka om oss ännu mer!

Med våra nya möbler utlovar vi att vi kommer att öka till dubbelt så mycket tankar och bra idéer. Om ni lyssnare och läsare har några idéer är ni förstås varmt välkomna att tipsa oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *