Välkommen till Radio East! Vi är en nystartad lokalradiokanal som sänder från Bålsta utanför Stockholm. Ratta in vår frekvens i etern och ta del av bra musik, spännande reportage och intressanta nyheter!

Här på bloggen lägger vi ut nyheter som rör Radio East, fakta kring våra reportage, bilder från studion och det vi pratar om, information om lokala händelser och mycket mer. Bloggen fungerar med andra ord som en komplettering till vår radiosändning, och här kan vi även ha ytterligare kontakt med våra lyssnare som är varmt välkomna att kommentera och lägga sig i precis allt vi skriver och pratar om. Vi uppskattar som vanligt all kommunikation med er – både ris och ros!

Radio East är en lokalradiokanal, och vi har också mycket lokalt innehåll som rör Bålsta och Stockholm samtidigt som vi även tar upp intressanta saker som sker i andra delar av vårt avlånga land och runt om i världen. Vi är med andra ord en skön mix av lokalt och globalt och vi väljer omsorgsfullt ut vårt material för att vara precis så stora och så små och personliga som vi behöver vara för att skapa ett brett och intressant utbud bland våra program.

Eftersom vi är en nystartad radiokanal skriver vi också en del om arbetet med att starta upp en radiokanal, vad som händer, hur det fortskrider, hur tankarna går och andra saker som rör utvecklingen av Radio East. Trots att vi har sjösatt projektet finns det ännu mycket att göra för att vi ska kunna växa och erbjuda er lyssnare det allra bästa, och vi vill gärna dela med oss av arbetet och visa för er hur det går till bakom kulisserna.

Vi vill lära känna er som lyssnar och vi vill att ni ska lära känna oss som arbetar med Radio East, och vi hoppas att ni kikar in här på bloggen och hjälper oss att få den levande, underhållande och intressant. Vi kommer självklart att bjuda på oss själva en hel del, så förvänta er både galenskaper och seriösa inslag här på bloggen – precis som i radion. Radio East är en härlig blandning av humor och allvar kantat med personlighet och det lilla extra!