Nu vill vi på Radio East bjuda in er lyssnare bakom kulisserna! Vi är mäkta stolta över våra fina lokaler där vi håller till på dagarna, och vi vill att ni ska få se hur det ser ut både där all planering och arbetet kring radiokanalen sker och hur det ser ut där vi sänder. Därför håller vi öppet hus mellan klockan 13.00-15.00 på lördag!

Sändningarna kommer förstås att pågå som vanligt, men ni har en chans att få en inblick i det hur det ser ut på andra sidan mikrofonen. Ibland kan det vara svårt att sätta ett ansikte på en radioröst, och eftersom vi vill att ni ska lära känna oss kommer alla programledare att finnas på plats för att guida er runt och svara på era frågor. Ni kommer till och med att bli inbjudna i det allra heligaste, nämligen vår tankesmedja där alla våra idéer kommer ifrån.

Vi hoppas på stor anstormning och laddar upp med glatt humör samt kaffe och massor av kakor som vi bjuder på i vår matsal. Vi kommer också att ha en förslagslåda där ni har chansen att skriva ner era tips och idéer till oss, och den som vill kan passa på att svara på en enkät om oss som radiokanal. Vi vill helt enkelt veta vad ni tycker om oss, och vi vill bli bättre med hjälp av era förslag och idéer. Kliv in bakom våra kulisser och ta chansen att se hur arbetet ser ut på en radiokanal. Varmt välkomna till oss på Radio East!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *