Renovering brukar vara ett populärt samtalsämne. Bjuder man över vänner på middag vill man gärna visa upp det nya köket som man har gjort om, och inte sällan blir det skvaller om hantverkare och prat om de olika finesserna man har byggt in och de moderna materialen man har valt. Det sägs att det inte går att köpa lycka, och ändå dras vi hela tiden mot det materiella. Vi känner oss mer värda som människor när vårt badrum har en spaavdelning och vår säng har en innovativ sänggavel a la Ernst Kirchsteiger.

Allt det här och mycket mer ska vi prata om i morgondagens avsnitt av Vardag med Amir och Åsa som sänds klockan 15.00, och vi ser fram emot att höra er lyssnare berätta om era tankar och upplevelser kring renovering. Vi kommer också att tala med olika proffs i branschen, som till exempel inredningsarkitekten Katarina Olofsson och ett snickeri från Hedemora som tillverkar personlig inredning. Vi kommer också att få höra vår programledare Åsa berätta om hur det var när hon och hennes man skulle renovera köket på egen hand – en historia som började självsäkert men som slutade med att hantverkare fick rycka in och styra upp kaoset!

Tveka inte att ringa in till oss under programmet om ni vill dela med er av era egna erfarenheter eller om ni kanske bara vill diskutera renoveringshysterin som råder och lufta era tankar och åsikter kring den. Har ni själva befunnit er i renoveringsknipa och har värdefulla tips och råd att ge andra som sitter i samma sits? Vi vill höra stort och smått! Renovering är temat, så ratta in Radio East i morgon klockan 15.00 och lyssna på Vardag med Amir och Åsa. Det går också bra att redan nu mejla in era historier samt telefonnummer till vardag@radioeast.nu så kanske vi ringer upp under sändningen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *