Som vana lyssnare är ni säkerligen medvetna om att det skiljer sig mycket från dag till dag när det gäller ämnen. Det är precis som vi vill ha det på Radio East, att ämnena ska kunna vara vilka som helst och att det inte gör något att varken ni eller vi inte är några experter i respektive ämne. Som lekman finns det alltid massa områden som man tycker om att prata om mer, och är det så att någon av er lyssnare har koll på att vi är helt fel ute ämnesmässigt är det bara att höra av dig till oss så korrigerar vi. Kanske vill du till och med vara med och prata själv?

Imorgon kommer vi, i vilket fall, att prata inredning. Av den enkla anledningen att många av oss inte har en aning om hur man ska gå tillväga för att få till sitt hem så bra som möjligt. Många är vi som gärna tar emot tips och därför vill vi i synnerhet ha er lyssnares hjälp i detta ämne, gärna egna erfarenheter oavsett vilket rum det än må gälla. Vi har viss erfarenhet bland oss, speciellt producenten som nyligen bland annat kollat i olika städer, han har letat köksluckor i Örebro och fler ställen, som inte har lyckats hitta rätt. Hur ska han göra för att välja rätt köksluckor och hur skiljer dem sig åt? Det är frågor som vi ska försöka svara på under morgondagen.

Inredning är svårt, och renovering är till och med ännu svårare, vilket är anledningen till att vi tror att ett sådant inslag behövs. Även om man kan se mängder av inrednings- och renoveringsprogram så är de alltid utförda av kunnig personal. Men hur gör egentligen vi med amatörkunskaper för att lätt och enkelt förändra i våra hem? Svaret på det får ni, förhoppningsvis, i morgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *