Vilka Smart tv apparater har flest appar?

Det här är en svår fråga, för jag erkänner att jag aldrig har räknat mig själv och jag vet inte om någon källa som har gjort ett så gigantiskt jobb. Tydligen är det största valet i Android-baserade tv-apparater, och det beror på smarttelefonens rötter i det systemet. Å andra sidan hittar vi också ett mycket stort urval av applikationer på Smart TV apparater baserade på system som Tizen (Samsung) eller webOS (LG).

Om vi tittar på fyra kända tv-tillverkare, som LG, Panasonic, Samsung eller Sony, så är det minsta valet av applikationer som vi tyvärr hittar i Panasonika-TV, som till exempel saknar sådana användbara applikationer som Spotify eller HBO go.
Vilka appar finns på smart TV?

Antalet och typen av applikation beror på operativsystemet och TV-tillverkaren. De tillgängliga programmen kan delas in i kategorier, till exempel.:

underhållning / Video, musikalisk, Nyheter / Väder, sport, spel, kultur och konst, huset är smart.

Här är några exempel apps från olika kategorier:
Underhållning / Video
Musikalisk
Nyheter / Väder
Sport

Fmovies

Erfarna smarta TV-användare vet att välskrivna, stabila och, viktigast av allt, regelbundet uppdaterade applikationer är grunden. Även om tillverkare gillar att annonsera antalet applikationer på sina smarta TV-apparater, är det värt att komma ihåg att det inte bara är den mängd som är viktig, men framför allt kvaliteten. Och den här är annorlunda.