Vilken VPN är rätt för mig när jag ska kolla på iptv?

Det finns många typer av Internet-användare och därför många anledningar till varför någon kanske vill installera en VPN för att kolla på iptv kanaler:

För att få tillgång till platsbegränsat innehåll överallt i världen. Till exempel, om du är på en semester i Östeuropa, kan du använda VPN för att titta på din favorit TV-show även om det inte är tillgängligt i det området.
Ladda ner filer med en torrent-klient
För att komma åt filer från ditt hem/arbete nätverk på distans
För att undvika tjuvlyssnare och njuta av integritet och säkerhet på webben.

Bästa VPN-tjänster | VPNS.se

Oavsett om du väljer eller flera av anledningarna ovan kan anta tips hjälpa dig att välja rätt virtuellt privat nätverk. Här är några faktorer att tänka på.
Funktioner & parametrar

Protokoll

När du väljer ett VPNS.se kan din leverantör erbjuda dig flera alternativ när det gäller protokoll, till exempel:
OpenVPN-detta är den nyaste och modernaste säkerhetsprotokoll, rekommenderas för dem som vill njuta av den högsta nivån av säkerhet utan att kompromissa med konfigurerbarhet, förresten-det representeras i tabellen ovan. Det är den enda nackdelen är att du kommer att behöva installera en 3: e parts program för att ställa upp, men det är inte komplicerat alls.
L2TP/IPsec – detta protokoll är enkelt att konfigurera, men har ingen kryptering och vissa säger att det inte är så säkert som annonseras. Dessutom är det betydligt långsammare än OpenVPN.
SSTP – detta protokoll görs av Microsoft och därför vänder sig till Windows-användare endast. Det anses allmänt som det näst bästa alternativet efter OpenVPN.
PPTP – detta VPN-protokoll har funnits sedan Windows 95, men det är det mest föråldrade och sårbara protokollet. Låt inte den enkla installationen lura dig, eftersom PPTP är extremt sårbart för angrepp.
Servrar

En modern, Best-of-ras VPN bör ha servrar i alla regioner i världen. På så sätt kan du komma åt det innehåll du vill, oavsett var du befinner dig. Men se till att du frågar om placeringen av servrarna också, eftersom det kan påverka din säkerhet och frihet. Om du till exempel är en amerikan som reser till ett asiatiskt land och behöver åtkomst till en streamingtjänst endast för USA, bör VPN-servrarna vara placerade i USA. Om du använder en VPN för att undvika censur av din regering, då är det klokt att välja en VPN vars servrar inte finns i länder med en liknande regim. Läs iptvking.se recensioner här för att ta reda på vad VPN har de säkraste servrarna.
Anslutningar

Även om etablera en säker anslutning i taget kan tyckas nog, är det bäst att gå för en VPN som tillåter två eller flera samtidiga anslutningar, eftersom vid ett tillfälle du kan dela VPN med en familjemedlem eller kanske du vill ansluta till VPN från en annan enhet också.
Bandbredd

VPN bandbreddsbegränsningar kan ha varit vanliga ungefär ett decennium sedan, men nu, i en ålder av video streaming, de är helt enkelt inte acceptabelt-om inte naturligtvis kommer du bara att använda VPN ibland och att överföra små mängder data. Helst välja en VPN med obegränsad bandbredd eller en med ett par TB gräns.
Loggning

Loggar Spara ett register över användaraktivitet och det är inte svårt att förstå att de inte är alltför önskvärt i en tjänst vars huvudsakliga försäljningsargument är säkerhet och anonymitet. Så, om möjligt, Välj en VPN som inte loggar användaraktivitet eller en som loggar dina data endast under en begränsad tid. Leta efter parametern “nollloggning” eller “ingen loggning” i diagrammet (som det finns i NordVPN eller PureVPN).
Betalningsmetod

Om du inte vill att ditt VPN-köp ska spåras tillbaka till ditt personliga namn/kreditkort väljer du en VPN-leverantör som låter dig betala med kryptovaluta. Jämför betalningsmetoder i tabellen ovan.
Kill Switch

En Kill Switch är en säkerhetsåtgärd som gör att VPN-leverantören att stänga av anslutningen om det på något sätt fel. På så sätt, i stället för att skicka dig till osäkra Internet och utsätta dig, kommer anslutningen helt enkelt nära och du kommer att vara säker. ExpressVPN, NordVPN och Hide.me är bara tre exempel på VPN-leverantörer som erbjuder Skill Switch-funktionen.

VPN för torrenting

Även torrent klienter är inte olagligt i sig, att använda dem för att ladda ner filer såsom upphovsrättsskyddad musik och filmer är olagligt i vissa regioner. Nuförtiden kan Tor rent utan en VPN vara ganska riskabelt och kan göra dig ansvarig i vissa fall av upphovsrättsintrång. För att förhindra att andra parter från att se din IP och fortsätta använda din torrent-klient anonymt, investera i en VPN som fästingar dessa rutor: